Fotografije večje ločljivosti & Uporaba piškotov

Vizualne rešitve.

naročilo

Vse fotografije so avtorsko delo in so avtorsko zaščitene. D ovoljeno je deljenje v dobri veri, kar pomeni, da se fotografije lahko delijo po socialnih omrežjih, ne smejo se pa obrezovati in obdelovati z raznimi filtri in podobno. Prepovedano je tudi deljenje, v primeru suma, da bo nekdo fotografije rezal ali uporabljal za zgoraj omenjena zlonamerna dejanja.

Fotografije dobrodelne narave lahko gostujete na svojih strežnikih ob omembi avtorja.

Fotografij, razen v primeru posebnega pisnega dogovora se ne sme uporabljati v komerciane namene.

Za sleherno fotografijo je potrebno ogromno časa, poznavanja, truda, talenta in namena.

Novih ponudb za delo na terenu v tekočem letu ne sprejemamo, saj imamo urnik zapolnjen. Lahko pa nam pišete za ostale storitve, kot so spletne strani, ali rezervacijo v naprej.

Za naročilo ali poizvedbo o nakupu fotografij večje ločljivosti, fizičnih kopijah in ostalo povpraševanje prosim naslovite sporočilo na
info [afna] vitapigment [pika] eu

Hvala za razumevanje.

piškoti

Stran uporablja piškote – majhne tekstovne datoteke, ki so na vašem računalniku, da lahko ponudi boljšo uporabniško izkušnjo. Zapomni si nastavitve uporabnikov, nakupovalne vozičke trgovine in nudi anonimno zbiranje podatkov aplikacijam tretjih ponudnikov, kot je Google Analytics.
Piškoti vam bodo omogočili boljšo brskalno izkušnjo, lahko pa onemogočite uporabo piškotov na tej strani in na drugih. Najlažje to naredite tako, da izklopite piškote v brskalniku. V kolikor se ne znajdete drugače, poiščite “Help” sekcijo vašega brskalnika ali se obrnite na the About Cookies website, ki nudi pomoč pri vseh modernih brskalnikih.